Jótékonysági Hangolás

Jótékonysági hangolás című rendezvényen vettem részt a Személyesen Segíthet Alapítvány szervezésében 2015. október 15-én a Hűvösvölgyi gyermekotthonban. A családias környezetben zajló eseményt a gyermekotthon vezetője, Bozsoki Róbert nyitotta meg, majd az események irányítását az alapítvány vezetője, Molnár Ibolya vette át.

A megnyitó után a gyereket leírták a kívánságaikat, palackba zárták, és útjukra bocsátották a palackokat. Ezután futballmérkőzésre került sor a gyermekotthon diákjai és Tunning autók pilótái között. Közben a kisebbeknek én tartottam előadást a gyöngyökről, és olvastam fel nekik mesét. Néhány vállalkozó kedvű kislány készített nyakláncokat. A Golden-pack Hungary Zrt a dobozokat, a csomagolást, a Gyöngyház a gyöngyöket ajánlotta fel.

Egészséges ételekből álló büfével várták a gyermeket, amihez az ER-SI-MOON KFT biztosította a gyümölcsöket. Major József és barátai a felejthetetlen élményt nyújtottak a gyerekeknek az autójuk bemutatásával, és kipróbálásával. Hogy a felnőttek is részesüljenek ajándékokban az alapítvány masszőrjei a gyermekotthon dolgozónak és az önkéntes segítőknek nyújtottak gyógy-talpmasszázst a rendezvényen. Molnár Ibolya tartott drogprevenciós előadást.

Még korábban a gyerekek csodálatos rajzokat készítettek az Én autóm című rajzpályázatra, a nyerteseknek a Horfer Serleg ajánlotta fel a díjakat, amit a nap végeztél ki is osztottak. Aquaworld úszás utalványt ajánlott fel a gyerekeknek. A rendezvény lezárásakor pedig felvágták az 50 szeletes tortát, amit a Hortváth cukrászda ajánlott fel.

Felemelő érzés volt látni az összefogást, hogy ilyen sokan ajánlották fel a támogatásukat. Jó érzés volt segíteni, és remélem, hogy egyre többen fognak csatlakozni a Személyesen Segíthet Alapítvány csapatához.

 

 

Megnyitó

Megnyitó

Tele a terem

Tele a terem

Minden készen áll

Minden készen áll

Előadás a gyöngyök világáról

Előadás a gyöngyök világáról

Felolvasás

Felolvasás

Készülnek a nyakláncok

Készülnek a nyakláncok

 

Foci

Foci

Egészséges büfé

Egészséges büfé

Rajzpályázat

Rajzpályázat

Torta

Torta