Pannonforsz Kft

 

 

PANNONFORSZ

Pénzügyi-Gazdasági

Tanácsadó KFT.

CÉGISMERTETŐ

 

A Társaság alapításának bemutatása:

Az PANNONFORSZ Kft. 1997. október 08-án alakult. Alapításkori jegyzett tőkéje 1 millió Ft. értékű volt, teljes egészében készpénzben állt a Társaság rendelkezésére.

1999-ben tőkeemeléssel a társaság jegyzett tőkéje 3 millió Ft-ra emelkedett, a tőkeemelés döntő részben nem pénzbeli betétből (apport) valósult meg.

A Társaság tagjai és munkatársai:

A Társaságnak megalakulása óta 2 tagja van. Tagjai olyan mérnök-közgazdászok, akik több éves vállalati, államigazgatási, érdekvédelmi, illetve banki gyakorlattal rendelkeznek, továbbá bejegyzett “pénzügyi intézményi” minősítésű okleveles könyvvizsgálók, adószakértők. Ez alapján a Cég tevékenységét is elsősorban a gazdasági  pénzügyi – számítástechnikai  szakértés, tanácsadás, valamint az ezen tevékenységekhez kapcsolódó oktatás, oktatásszervezés jelenti.

Főfoglalkozású állandó jelenleg alkalmazottjai nincs, a tevékenységet az alapítók tagi jogviszonyban látják el.

A Társaság tevékenységének bemutatása:

A Társaság fő tevékenysége az üzletviteli tanácsadás (7414,3) és a számviteli, adótanácsadói (7412,3) tevékenység. Ennek megfelelően a kezdetek óta foglalkozik pénzügyi gazdasági tanácsadással, amelynek keretében magyar, illetőleg külföldi-magyar vegyes-vállalkozások az üzleti partnerei.

Részt vett több vállalkozás, elsősorban korlátolt felelősségű társaságok teljes körű pénzügyi-gazdasági átvilágításában, átalakításában, számviteli rendszerének kialakításában. E mellett több vállalkozás alapításában – ezen belül pénzügyi vállalkozások alapításában is – pénzügyi gazdasági tanácsadóként működött közre, illetve vállalt megbízásokat.

Több éven keresztül látott el jogszabályi kötelezettségen alapuló belső ellenőrzést szövetkezeti hitelintézetnél.

Megalakulásától kezdve és jelenleg is foglalkozik oktatással, illetve oktatásszervezéssel a Társaság, ennek keretében bekapcsolódott a könyvvizsgálók kötelező továbbképzésébe, valamint 2003-2009 között – több évfolyam oktatójaként – a kamarai tagjelölt közalkalmazottak gyakorlati képzését szervezte és végezte.

Tevékenységi körébe különböző szakági kereskedelem is beletartozik, ennek keretében vesz részt 2010-től könyvértékesítésben is a Kft.

Tevékenységét 2010-ben a könyvek nagy- és kiskereskedelmi üzletággal bővítette, és ettől az időponttól kezdve tevékenysége a könyvterjesztés üzletágra is kiterjed.

Budapest, 2011. június

Garay Lászlóné

ügyvezető igazgató

A weboldal üzemeltetője: PANNONFORSZ PÉNZÜGYI-GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT.